در قسمت آتش، «پولان» به کمک شکارچیان بومی و یکی از اساتید فن کباب پزی نشان میدهد که چگونه آتش، سلیقه ما را در پختن غذاهای مختلف تغییر داده و انتخابهای ما را محدود ساخته است و...
در قسمت آب، «مایکل پولان» سبک آشپزی هندی، مزایای طبخ غذا در قابلمه و عواقب مصرف غذاهای فرآوری شده را مورد بررسی قرار میدهد و...
در قسمت هوا، «پولان» در بازدید از آزمایشگاههای مواد غذایی و زمینهای کشاورزی مراکش، دانش نانپزی و ماهیت پروتئین گلوتن را مورد ارزیابی قرار میدهد و...
در قسمت خاک، «مایکل پولان» به بررسی فرایند اسرارآمیز تخمیر میپردازد. طی این فرایند، میکروبها عناصر خام را به خوراکیهایی لذیذ مانند شکلات و پنیر تبدیل میکنند و...